Program parteneri Hpi Racing Romania - Distributie

Peste 11 ani de experienta in vanzare si distributie de produse de modelism pe teritoriul Romaniei si un portofoliu mare de clienti, cu stocuri foarte mari de marfa in depozitul nostru din jud. Cluj si servicii pre si post vanzare de exceptie, spun totul despre profesionalismul echipei noastre.

Lumea modelismului si hobby, este o lume in continua crestere.

Daca ai sau vrei sa pornesti un magazin online sau un magazin fizic si esti pasionat de modelism si produse radiocomandate si Hobby si vrei sa devii partener HPI-RACING ROMANIA pentru revanzarea produselor importate de firma noastra in Romania, te rugam sa folosesti datele de contact mentionate mai jos:

Tel: 0264.599.822
Email: info @ hpi-racing.ro

Tine minte ca suntem importatori unici si distribuitori ai renumitelor branduri de modelism:
HPI-RACING, HB, MAVERICK RC, VAMPIRE RACING, RC SCREWZ, TEAM INTEGY, TEAM ORION, ULTIMATE RACING, NITROLUX, PROCIRCUIT, TRESREY JAPAN, ABSIMA, TEAM C, YUNEEC DRONES, OPTIFUEL si reselleri ai ROBITRONIC RC, HORIZON HOBBY si multe alte branduri.

 

…. Esti READY TO RACE !?

Produs adaugat in lista de favorite
Produs adaugat la comparat.

Aflati cum folosim cookie-uri citind "Politica de Coookies". Prin utilizarea site-ului, recunoasteti ca ati citit si intelegeti si "Politica de Confidentialitate GDPR" si "Termeni si Conditii".