Producatori

Automodel Hpi Savage XS Flux Ford F-150 SVT Raptor RC RTR Mareste

Automodel Hpi Savage XS Flux Ford F-150 SVT Raptor RC RTR

115125

Noul model pentru anul 2016 revizuit si imbunatatit!

Mai multe detalii

Disponibilitate: Acest produs nu mai este in stoc


Anunta-ma cand este disponibil

1 680,00 lei

Adauga in cos
Automodel Hpi Savage XS Flux Ford Raptor SVT F-150

Cel mai rapid Mini-Monster Truck, acum echipat de Raptor svt!

Noul Savage XS Flux e dotat cu tot ce indragesti si admiri la fratele mai mare Savage FLUX. Backflip-uri de pe loc,viteze naucitoare de peste 100 km/h un motor RIDICOL de puternic, FLUX, dezvoltat special de CASTLE CREATIONS, durabilitatea legendara a modelelor SAVAGE,tehnologie inovatoare TVP, in cateva cuvinte un monster truck extrem, de clasa mica.

Oh, am uitat sa mentionam ca incape intr-un Rucsac? Asa este…compactul Savage Flux XS merge pe unde Savage-ul standard nu poate. La 2/3 din dimensiunile unui Savage normal, Savage XS este modelul perfect pentru distractia din curtea casei.

Noul Savage XS Flux este construit pentru a fi foarte rezistent cu transmisie metalica pentru a rezista sariturilor enorme si la vitezele naucitoare de peste 100 km/h.

Gata asamblat 100% din fabrica,noul Savage XS Flux este pregatit de bashing direct din cutie, dotat cu statie in 2.4GHZ si sistem Flux Brushless pregatit pentru acumulatori lipo 2S sau 3S.
Noul Savage XS Flux - 100 km/h - Cel mai rapid Mini Monster Truck din Lume. PUNCT.
Automodel Hpi Savage XS Flux Ford Raptor SVT F-150

Acum in forma masinii incredibile Ford SVT Raptor!

Fanii Savage monster truck vor indragi aditia noii caroserii pe cel mai popular si rapid mini monster truck electric din lume! Modelul Ford F-150 SVT este versiunea de inalta performanta de offroad a modelulului F-150. Versiunea la scara are acelasi design al grilei, forma a aripilor si inclusiv autocolantele care vin in dotarea modelului real.

Automodel Hpi Savage XS Flux Ford Raptor SVT F-150


Toate kit-urile de ultima generatie oferite de Hpi Racing vin acum dotate cu un transmitator si receptor 2.4GHZ pentru incredere si control superior. Noul transmitator cu design pistol-grip este foarte compact si foarte fiabil.

Vei fi scutit de grija schimbarii cristalelor de frecventa, noul transmitator previne eventuale conflicte de frecventa. Daca masina va pierde semnalul radio sau puterea din baterii, un FAILSAFE electronic iti va salva masina si o va opri in siguranta.

Savage XS Flux vine cu o cutie de receptor complet waterproof pentru a proteja sistemul de receptie 2.4GHZ, de intemperii. Noul servo SF-10W este si el waterproof, iar ESC-ul Vapor Pro de asemenea rezistent la apa. Conditiile umede de afara nu te vor mai impiedica sa iesi la o sesiune de bashing.

Automodel Hpi Savage XS Flux Ford Raptor SVT F-150
Ultra rezistentul sasiu TVP "Savage style"
Sasiul pentru Savage XS Flux este foarte similar cu indragitul sasiu care vine in dotarea fratelui mai mare Nitro, format din doua placi de 5 mm grosime montate paralel,cu carcase pentru diferential la fiecare capat, care ofera ultra rezistenta si durabilitate. Materialul compozit din care este fabricat, notat "TOP SECRET" .
Automodel Hpi Savage XS Flux Ford Raptor SVT F-150
Waterproof
Noul Savage Flux XS  are acum o cutie pentru receptor rezistenta la apa pentru a mentine noul receptor in 2.4GHZ in siguranta si protejat complet de apa. Noul servo SF-10W Waterproof de directie inseamna ca Savage-ul nu se va opri in conditii de ploaie,zapada sau noroi, acesta fiind complet protejat de apa.

Aproape indestructibil
Construit pentru a fi rezistent sunt cuvintele care definesc noul model Savage XS Flux. Peste tot pe unde il analizezi, piesele sunt construite pentru a rezista cerintelor la cursele de off-road. Cheia pentru durabilitate o constituie diferentialul si transmisia complet metalica pentru a rezista motorului Flux Vektor 4000.

Automodel Hpi Savage XS Flux Ford Raptor SVT F-150Flux Vektor 4000 + Flux Vapor Pro ESC
Motorul Flux VEKTOR 4000 dezvolta putere MASIVA,destul cuplu pentru Wheelie-uri instante si backflip-uri de pe loc. Cu capacitatea de a controla acumulatori LIPO 2s si 3S noul esc FLUX VAPOR PRO poate indura orice,cerand inca mai mult! Vapor Pro este dotat cu un ventilator integrat pentru a tine temperatura scazuta in timpul conditiilor dure. O noua particularitate o constituie capacitatea de a rezista la apa si intemperii - WATERPROOF. Si asta nu este totul: regulatorul VAPOR PRO este complet programabil ca o masina reala de curse, folosind cablul de programare optional #100573 USB Programming Kit. Cu acesta vei putea seta toti parametrii de acceleratie, franare, plaja cuplu, putere,etc a masinii. Tehnologie, nu gluma!


SPECIFICATII:

Lungime: 360mm
Latime: 280mm
Ampatament: 225mm
Transmisie: Permanenta 4WD

Automodel Hpi Savage XS Flux Ford Raptor SVT F-150

#115125 RTR SAVAGE XS FLUX with Ford SVT Raptor
Masina se livreaza impreuna cu manualul de utilizare, instructiuni de service cat si un DVD de prezentare pentru incepatori cu sfaturi pentru pregatirea automodelului pentru prima pornire, ghid de intretinere , reglaje motor, ghid service si recomandari din partea celor de la HPI. Toate acestea de mai sus sunt explicate pe suport video pe intelesul tuturor.

Pentru a rula acest automodel mai aveti nevoie de urmatoarele:

- baterii sau acumulatori pentru telecomanda 4 buc
- pack acumulator pentru automodel LIPO 2S 7.4v sau LIPO 3S 11.1V (necesar pinion viteza optional)
- incarcator pentru pack-ul acumulator al automodelului


Toate acestea se pot cumpara de la noi si se pot folosi la orice automodel cu motor electric.

Atentie: Acest produs nu este o jucarie, copiii sub 14 ani trebuiesc supravegheati de un adult!

Nota 
Raul
2016-07-16

Torpila pe roti !

Super-rezistenta si foarte nervoasa ... este suficient o baterie 2S si distractia este garantata !

  Scrieti-va parerea !

  Scrieti-va parerea

  Automodel Hpi Savage XS Flux Ford F-150 SVT Raptor RC RTR

  Automodel Hpi Savage XS Flux Ford F-150 SVT Raptor RC RTR

  Noul model pentru anul 2016 revizuit si imbunatatit!

  Scrieti-va parerea

  30 alte produse din aceasi categorie:

  top