Hobbywing Xerun Axe FOC Combo pentru...

Hobbywing Xerun Axe FOC Combo pentru Trail/Crawler 2300kV

HW38020250
Stoc epuizat
1.222,00 lei
cu TVA
 
Combo brushless Hobbywing Axe Xerun Crawler Trail pentru modelism Romania
Informatii produs "Hobbywing Xerun Axe FOC Combo for Rock Crawler 2300kV"


Intelligent Torque Output si Speed Closed-loop Control pentru cel mai incredibil control asupra unui model de pana acum!

ESC va creste cuplul automat, pentru a ajuta vehiculul sa depaseasca rezistenta cand este in urcare, va reduce cuplul pentru a ajuta vehiculul sa se stabilizeze si va controla viteza cand se va afla in coborare pe panta (si va preveni modelul sa se rastoarne cand coboara la vale prea repede). Cu sistemul Inteligent Torque Output, cei de la Hobbywing au revolutionat acum industria, iar condusul nu a fost niciodata la fel de real si facil.
Conectarea pentru programare, este ultra facila si foarte avansata. Prin modulul de BLUETOOTH preinstalat in ESC, vei putea sa te conectezi sa faci ajustari in cel mai scurt timp, folosind doar Smartphoneul din posesie.
Combo brushless Hobbywing Axe Xerun Crawler Trail pentru modelism Romania
Motorul XeRun AXE cu 2300KV este special conceput pentru XeRun AXE FOC ESC si poate fi folosit doar cu acesta. Motorul are construit patentatul rotor "Staggered Pole" si 4 poli, pentru un cogging extraordinar de mic si super cuplu la turatie joasa. Raspuns ultra fin si pornire de pe loc foarte lina, incredibil de conceput pana acum.
Cablu de senzori special, complet waterproof, care completeaza fisa de specificatii, pentru a face electronica complet IP67.
Noul sistem de la Hobbywing, este protejat de o tehnologie foarte noua, prin care vei putea conecta invers polaritatile de la acumulator, iar electronica ta este in siguranta. Adio electronice arse din cauza neatentiei. Primii din industrie, Hobbywing au integrat acest sistem dupa indelungi teste.
Eficienta sporita in rulare, datorita noii tehnologii FOC. Noul sistem va consuma mult mai putin curent , fata de alte aplicatii asemanatoare si de asemenea va oferi performante sporite.
Sistem Supercharged braking Sistem, care ofera forte de franare mult mai mari decat pe alte aplicatii asemanatoare si de asemenea complet, ajustabil hill/hold/drag brake. Forta de franare, se estimeaza ca este cu 200% mai puternica fata de orice alte aplicatii asemanatoare.
Encoder magnetic, folosit in motorul AXE, pentru a asigura transferul de date ultra precis si consistent catre ESC. Acest lucru permite primirea de mai multa informatie din partea ESCului fata de aplicatiile cu senzori HALL TYPE.
Switch on/off, electronic si complet protejat de apa cu factor de rezistenta IP67.
Combo brushless Hobbywing Axe Xerun Crawler Trail pentru modelism Romania
Specificatii ESC:

Tip:    Brushless FOC
Curent cont./peak    60A/360A
Voltaj:    2S-3S LiPo, 6S-9S NiMH
Limita motor:    DOAR MOTOARE XeRun-AXE
BEC:    6V/7.4V, 3A
Waterproof:    DA
Programabil:    Bluetooth si prin APP "HW LINK"
Dimensiuni:    47.4x36.2x24.6mm
Greutate:    82g
Aplicatie:    1/10 Rock Crawler/Trail/Scale Trucks
Combo brushless Hobbywing Axe Xerun Crawler Trail pentru modelism Romania

Specificatii Motor:


Tip:    Brushless FOC
Poli:    4
KV :    2300KV
Alimentare LIPO:    2S-3S
Curent No Load :    1.5A
Diametru exterior:    36.0mm
Lungime:    48.8mm
Diametru ax:    3.17mm
Lungime ax:    13.3mm
Greutate:    173g


Pachetul include:

1x ESC
1x Motor
1x Manual
1x Set accesorii montaj
Accessorii optionale:

HW30850300 AXE Extended Wire Set
Nu sunt recenzii
Produs adaugat in lista de favorite
Produs adaugat la comparat.

Aflati cum folosim cookie-uri citind "Politica de Coookies". Prin utilizarea site-ului, recunoasteti ca ati citit si intelegeti si "Politica de Confidentialitate GDPR" si "Termeni si Conditii".