Lansari noi Hpi Racing pe 2019

              Nou pentru  ’19 Line-Up de la HPI RACING!

Pentru 2019, apar o tona de noutati si lansari HPI! Relansarea puternica a brandului pentru 2019, demonstreaza infuzia puternica de capital si investitiile facute in ultimii 2 ani pentru a-si stabili mijloacele proprii de productie si asigurarea continuitatii pe piata si dezvoltarea intensa a brandului. Cu siguranta HPI RACING, va fi din nou un lider de piata, in cel mai scurt timp!

Anul 2019 intra la bataie, cu 10 noi modele din partea HPI Racing, incepand cu 1/18th scale Micro RS4, noul 1/10th scale E10 si RS4 Sport 3, modelele imbunatatite si revizuite complet, Jumpshot V2.0, un nou Savage XS Flux si Crawler King, si doua noi platforme VENTURE crawler trucks!

Hai sa va oferim un scurt teaser cu ce vom lansa curand pe piata!

Jumpshot MT si ST – Duse la V2.0 spec!

Jumpshot au fost acum revizuite pentru a face fata testelor extreme si cerintelor maxime ale brandului HPI RACING. Cu siguranta basherii vor fi incantati! Va promitem unele din cele mai rezistente masini RTR Hobby de pe piata! Cu transmisii complet noi si intarite, motoare mai puternice si directie si suspensie imbunatatita, noile Jumpshot 2.0 sunt mai rapizi, mai rezistente, mai durabile si mai usor de folosit ca niciodata.

Ce e nou?! Multeeeee:
NEW  Motoare electrice cu perii Saturn 12T 550-size pentru extra cuplu, extra viteza
NEW Pinioane de 17-dinti din otel, pentru si mai mult cuplu
NEW Spur Gear Heavy-Duty si carcase diferential intarite, pentru durabilitate sporita
NEW Un design complet nou si materiale imbunatatite pentru  Heavy-Duty idler gear

NEW Skid plate complet redesenat pe noul MT V2.0 pentru durabilitate sporita
NEW Suport acumulatori – acum poti adauga acumulator NIMH 7 Celule si acumulatori LIPO de dimensiuni mai mari
NEW Conector T-plug pentru a permite adaugarea de acumulatori LIPO fara nici o alta modificare
NEW Bascule superioare mult mai rezistente si design complet nou
NEW Caroserii noi cu design grafic ultra atragator si culori foarte vii

#120080 Jumpshot MT V2.0
#120082 Jumpshot ST V2.0

Un look fantastic su stele si dungi – AMERICA STYLE pentru Savage XS!

Savage XS FLUX primeste acum un makeover musculos, cu influente USA si noua caroserie Chevrolet El Camino SS.

Desigur, Savage XS retine designul de succes si ultra performant, cu sasiu TVP (Twin Vertical Plate), compatibilitate Lipo 3S, electronica waterproof, si transmisie ultra durabila. Suspensia a fost putin imbunatatita, asa ca SAVAGE XS va face fata celui mai agresiv stil de rulare. Limita de 100 km/h niciodata nu a fost mai usor de depasit

#120093 Savage XS FLUX El Camino SS

Build-It-Yourself Venture SBK!

Aceasta noua interpretare a lui VENTURE, iti permite sa iti construiesti masina de la 0 si sa o customizezi complet dupa gusturile tale de la inceput. De asemenea, am inclus in pachet o groaza de upgrade-uri care le ravnesti tot timpul la orice automodel de calitate. Masina va fi acum si mai interesanta, facand din VENTURE unul dintre cele mai asteptate KITURI NON RTR de pe paita

Planetare fata Front Universal Driveshafts – mai rezistente, complet reconstruibile, unghi de bracaj mult mai mare 

Linkuri inferioare de aluminiu – Grosime de  6mm anodizate, pentru aspect impecabil si performanta sporita

Punte spate 4-Link – Articulare sporita pe puntea spate,imbunatatind aderenta si tractiune in urcarea in unghi mai buna

Greutati in punti – Greutati de cupru au fost adaugate in punti, pentru a spori forta de urcare si aderenta pe traseele cele mai dificile

#117255 Venture SBK – Scale Builder Kit

Noul All-Black Venture FJ Cruiser!

Venture FJ Cruiser este platforma suprema de aventura pe munti si prin noroaie. Dezvoltat ca cel mai prietenos model pentru trail si usor de manevrat si ajustat, noul HPI VENTURE, este disponibil acum si in culoarea NEGRU MAT.

#118146 Venture Toyota FJ Cruiser Matte Black

Hpi Crawler King cu o caroserie Vintage Ford F-150 Body!

Rezistentul Crawler King acum a fost dotat cu o caroserie complet noua si foarte atragatoare 1979 Ford F-150! Un model bestseller in Statele Unite si cu o durata de viata in gama Hpi Racing foarte lunga, revine in forta pe piata. Cauciucurile pro-level, ultra performante 2.2″ HB ROVER eX2 combinate cu transmisia 4WD si diferentialele blocate, fac din acest camion, alegerea ideala de a te introduce in lumea crawling si trail RC.

#120099 Crawler King with 1979 Ford F-150 Body

Incredibilul  Ford GT Heritage Edition pe noul RS4 Sport 3 Flux!

Una dintre lansarile incredibile, este gama “retro classics” a HPI. Prima lansare, noul FORD GT, caroserie  vopsita in culorile GULF RACING si montata pe sasiul RS4 Sport 3. Pentru cireasa de pe tort, electronica brushless, propulseaza aceasta masina la viteze de peste 100 km/h. Ce mai ai nevoie!?

#120098 RS4 Sport 3 Flux Ford GT Heritage Edition


Noul E10 Michele Abbate ’86 Touring Car

E10 touring car se reintoarce pe piata cu un nou update. Hpi Racing, au semnat un parteneriat cu pilotul SCCA racer Michele Abbate si al ei GRRRacing ’86 va deveni imaginea Hpi Racing si platforma E10 de touring! E10 a fost dezvoltat pentru cei mai incepatori dintre incepatori, incat doar trebuie sa ia telecomanda in mana si sa poata rula cu masina. Cu siguranta va fi produsul ideal pentru cei care colectioneaza modele datorita realismului caroseriei dar si celor care isi doresc sa intre in lumea RC.

#120090 E10 Michelle Abbate GRRRacing Touring Car

E10 Drift cu caroseria R34 Awesome Fail Crew Design!

Gama E10 Drift se largeste, adaugand acum o noua caroserie, si imaginea unui drifter cunoscut, venit chiar din salbaticiile RUSIEI. Incredibilul Nissan Skyline R34 GT-R condus de Fail Crew Arkady Tsaregradtsev este perfect replicat la scara 1/10 de la inceput pana la sfarsit. Dotata cu cauciucuri de drift, replica licentiata  Toyo Proxes R1R T-Drift , masina va garanteaza ore si ore de distractie.

#120091 E10 Drift Fail Crew Nissan Skyline R34 GT-R

Micro RS4 Drift cu Fail Crew!

Gama Micro RS4 se innoieste cu noua adaugare Nissan Skyline R34 GT-R replica, pilotata de Fail Crew driver Max Tvardovsky! Masina este ultra detaliata si arata exact ca si masina pilotului real si vine in pachet cu absolut toate accesoriile pe care le necesita pentru folosire.

#120101 Micro RS4 Drift Fail Crew Nissan Skyline R34 GT-R

Se anunta vremuri bune la HPI RACING, asa ca te asteptam si pe tine in randurile noastre.