Indoor RC Racing la Constanta in 1-2 Decembrie 2018

Colegii nostri v-au pregatit o noua surpriza si dezvaluie inca o atractie din cadrul evenimentului “SMART RACING & HOBBY EXPO”.

In cele 2 zile de eveniment, se va organiza un concurs indoor pentru automodele offroad/viteza, scara 1/10. Ca si clase de concurs mentionam: Buggy 2WD/4WD, Short Course 2WD/4WD, Truck si clasa OPEN – Begginer, clasa unde pot participa toti pasionatii de automodelism incepatori, cu automodelele electrice din dotare, cu specificatia ca trebuie sa fie la scara 1/10.

In paralel, mini circuitul MINI Z 1/18, ii va uimi si pe cei mai initiati in tehnicile RC. Miniaturi la clasa 1/28, ultra realiste, ultra performante si foarte rapide, isi dau intalnire in Constanta, pentru a fura titlul de King of Constanta.

Cu siguranta veti avea cu ce sa va umpleti timpul, in weekendul 1-2 decembrie, evenimentul nostru fiind unul dedicat celor care iubesc modelismul, cursele si tehnica in miniatura.

 

Regulamente:

1. Short Course 1/10 Electric 2WD
2. Short Course 1/10 Electric 4WD
3. Buggy 1/10 Electric 2WD
4. Buggy 1/10 Electric 4WD
5. Open 1/10 2WD/4WD Amatori si Copii

Conditii de participare :

TAXA PARTICIPARE CONCURS RACING: GRATUIT
– Orice motor si regulator electric fara limita de setari
– Nu se accepta dotarea cu Gyroscop a automodelelor
– Orice tip de anvelope si jante de dimensiune standard
– Caroserii standard adaptate tipului de automodel
– Fara aditivi pe anvelope
– Acumulatori de tip Hardcase,LIPO 2S,care vor fi incarcati in saci speciali de incarcare.
– Montarea si functionarea transponderului pe automodel este de datoria participantului. Dupa prima runda de testare a functionarii acestuia, nu se mai face verificarea functionarii acestuia. Participantul trebuie sa vina cu transponderul personal, pe care il va anunta din timp pentru a putea fi organizata corect cronometrarea si a nu avea probleme. Pentru cei care nu detin transpondere, vor putea fi inchiriate de la organizatori contra unei taxe, in limita stocului disponibil
– Minim 3 masini/clasa, pentru a se intruni conditiile minime pentru acea grupa de concurs. In cazul in care nu se vor intruni conditiile minime, masinile vor fi automat inregistrate la clasa de tractiune asemanatoare (EX.Buggy 2WD la SC 2WD)
– In functie de numarul de participanti vor fi organizate 1 sau 3 calificari + 3 finale pe fiecare clasa a cate 5 minute.
– Pentru clasa de Open Copii recomandam motorizare 13.5 T pentru a putea participa la concursurile viitoare pentru incepatori.
– La locatia circuitului se vor gasi la vanzare anvelope pentru circuit, in limita stocului. Pentru cei care nu au va rog sa trimiteti din timp mesaj cu modelul si cantitatea pentru a se incerca aprovizionarea corespunzatoare.
– Pentru cei care nu au automodele pentru clasa Open, se vor putea inchiria automodele SC 2wd existente la locatie, in limita stocului disponibil. ATENTIE : Automodelele existente nu se vor modifica pentru concurs.

PENTRU CLASA DE MINIZ 1/28

– Sambata se vor organiza antrenamente toata ziua pentru cei care au automodele personale sau inchiriate de la locatie si se fac inscrierile pentru concursul de Duminica.
– Duminica va fi organizat concurs de automodele 1/28 cu organizare tip Piramida.
– Cursa va fi organizata din 2 automdele, timp de 3 minute .
– De asemenea Sambata si Duminica va fi organizat un Clasament cu cei care fac cele mai multe ture in timp de 3 minute, contra unei taxe. Primii cu nr. de ture egal vor participa la o tombola unde vor castiga o Macheta de Automodel deosebita. La acest clasament nu sunt acceptati pilotii cu experienta, concursul este destinat incepatorilor.
– Participarea va fi gratuita la concursul de MINIZ 1/28 pentru cei care au automodele proprii. Pentru cei care nu au automodel propriu, va fi o taxa de inchiriere de 10 lei, indiferent de numarul de curse care va fi efectuat de fiecare participant.