Hpi Venture FJ Cruiser ia primul loc la G6 Fix Enduro!

Suntem extrem de incantati si mandri sa vedem noul HPI VENTURE FJ ca deja castiga prima competitie majora!

Recon G6, liderul in evenimente de aventura si automodele scale RC, organizeaza evenimente foarte mari in locatii outdoor, folosind doar terenul natural, foarte departe de mochetele si traseele pregatite special indoor pentru “PRO” RC racing cu automodele scale. Indiferent ca e soare, ploua sau ninge, fiecare eveniment RECON G6 este unic si ofera participantilor si masinilor participante, o experienta de neuitat si posibilitatea de a testa si concura cu atelajele RC in scopul in care au fost proiectate.

Pentru multi dintre noi, competitiile RECON G6 sunt un mecca al intalnirilor scale, iar cei care participa, nu vin in mod special pentru victorie, deoarece toti cei care termina un traseu extrem RECON, sunt deja invingatori. Dar toate aceste lucruri se schimba cand participantii se inscriu la clasa The Fix Enduro

Evenimentele Fix Enduro sunt unice in programul Recon G6 deoarece sunt gandite pentru a fi duse la cel mai inalt nivel de complexitate si dificultate si dureaza mult mai mult. Pentru participanti si modelele lor scale, terminarea unui asemenea eveniment in primul rand si in al doilea rand, fara defectiuni majore, este un mare castig.

Pilotii si echipele se pot inscrie in clasa de 3, 6 sau 12 ore de rulare continua.

Reprezentand HPI Racing, a fost echipa R&D a lui Thad Garner, designerul principal din spatele Venture!

Concurand in clasa 1.9 tire division si 3 Hour Solo, Thad a fost capabil sa parcurga cele mai multe ture dintre toti competitorii, reusind o victorie incredibila.

 

Stai aproape, VENTURE FJ loveste in cateva zile si rafturile magazinelor de modelism din ROMANIA! Cel mai asteptat model scale din lume, disponibil si pentru pasionatii de noroi din Romania.