Tur virtual 3D al magazinului Hpi Racing Shop 2.0

Multumita echipei de la Virtual3DTour.ro, am reusit sa efectuam un tur virtual al magazinului nostru, prin care toti pasionatii si prietenii nostri ne pot face o vizita de la distanta.

Puteti accesa acest tur virtual pe link-ul

HPI Racing Shop Romania Magazin Modelism

Va dorim plimbare placuta.Conectorii din modelism DEANS,XT,EC,Tamyia, etc

Probleme cu intelegerea tipurilor de mufe existente in modelism? Am pregatit un videoclip in care explicam diferentele dintre mufele de pe piata, care consideram noi ca este foarte util pentru a intelege importanta acestora.

 Am pregatit un nou episod!

Colegii nostri au avut timp liber si au fost FOARTE odihniti, astfel incat va prezinta un nou episod al emisiunii cu si despre modelism autohton romanesc. 🙂

In acest nou episod vorbim despre modelele HPI SAVAGE XS FLUX si ultima lansare pe anul 2017 din aceasta gama.

Va dorim vizionare placuta!

 Campania “Modelist pentru Modelist 2017”

Campania “Modelist pentru Modelist” revine! Alaturi de prieteni,clienti si pasionati, incercam anual sa “umarul la treaba”, incat sa promovam modelismul in Romania si sa ajutam aceasta ramura de hobby si sportiva sa creasca.

Nu este o noutate, faptul ca aceasta pasiune care dezvolta ramura tehnica/sportiva/creativa, are nevoie de ajutorul tuturor pentru a putea fi readusa la standarde internationale. Micii modelisti de astazi, vor fi poate, marii piloti de curse ai Romaniei sau marii ingineri ai zilei de maine.

Sustine si tu cluburile de modelism de stat din Romania, alaturi de Hpi Racing Romania. Intre 20.07 si 31.07 vom organiza o campanie de strangere de materiale de modelism,scule,accesorii,piese, care vor fi donate unor cluburi de automodelism din tara.

Alege si tu din colectie, produse pe care nu le mai folosesti si te poti lipsi de ele fara sa iti para rau si expediaza-le pe adresa HPI RACING SHOP 2.0 – Str. Calea Floresti nr 2C – Cluj Napoca – 400509 – Tel: 0264.599.822 cu mentiunea Campania “Modelist pentru Modelist”. Atentie: sunt cautate spre donatie, doar materiale functionale si utile in modelism. In prima saptamana a lunii August, colegii nostri vor sorta bunurile primite si le vor pregati spre expediere catre unul dintre palatele copiilor din tara.

Toate informatiile legate de expediere/primire a donatiilor si numele binefacatorilor, vor fi facute publice pe blogul nostru si pe pagina noastra de Facebook.

Daca doresti sa afli mai multe informatii despre aceasta campanie pornita de noi, te rog sa nu eziti sa ne contactezi telefonic. Haideti sa facem un lucru bun pentru micii modelisti din Romania si pentru acest hobby deosebit.