Smart Racing & Hobby Expo la Constanta 1-2 Decembrie 2018

Pentru a doua oara in Romania, HPI Racing, cu sprijinul Consiliului Judetean Constanta va invita la un nou eveniment de natura expo modelism, denumit “SMART RACING & Hobby Show” . Evenimentul este dedicat pasionatilor si iubitorilor de hobby-uri cum sunt automodelismul, navomodelismul, aeromodelismul, modelismul static, prin intermediul caruia organizatorul si partenerii sai isi propun sa promoveze modelismul ca si sport, oferind astfel o alternativa copiilor, pentru petrecerea timpului liber in mod recreativ si educativ.Evenimentul se va desfasura in intervalul 1 Decembrie – 2 decembrie 2017 in incinta Salonului Expozitional Constanta

In cadrul expozitiei vor fi prezentate standuri cu automodele, standuri cu diorame si machete statice auto pentru colectionari, standuri cu aeromodele si navomodele, si nu in ultimul rand standuri cu trenulete.

Vor exista zone delimitate si marcate corespunzator pentru aeromodele si automodele, unde firmele participante vor face demonstratii, concursuri si prezentari ale ultimelor aparitii pe piata, intr-o ambianta completata de muzica si buna dispozitie. De asemenea, vizitatorii, vor putea sa testeze circuitele special construite cu masinile puse la dispozitie de catre organizatori sau isi pot testa masinile proprii.

In fiecare zi, firmele si cluburile expozante, vor face prezentari de produse, dar vor organiza si workshopuri pentru o mai buna cunoastere a modelismului.

In cadrul expozitiei se vor desfasura si concursuri dedicate:

 

  • Concurs de SCALE/TRIAL Offroad, dedicat automodelor 1/10 4WD la scara
  • Concurs Electric Offroad cu clasele: Short Course/Truck 2WD, Buggy 2WD si Buggy 4WD, OPEN 4WD 1/10
  • “Cupa Tomis – Centenarul Marii Unirii” – Competitie diorame si machete statice


Invitati speciali ai targului sunt ASOCIATIA DE MODELISM TOMIS, care ne-au promis o expozitie de diorame si machete statice, care nu merita ratate.
Invitati speciali ai targului sunt de asemenea si oficiali ai Federatiei Romane de Modelism (FRMD) care vor fi in permanenta in dialog cu pasionatii si automodelistii din Romania.

Expozitie:

– Firme de profil specializate in automodele

– Firme de profil specializate in aeromodele

– Firme de profil specializate in navomodele

– Firme de profil specializate in machete statice

– Firme de profil specializate in trenulete

– Firme de profil specializate in machete pentru colectionari

Evenimente:

– Zona delimitata pentru demonstratii cu aeromodele si cu automodele ale firmelor expozante

– Zona delimitata vizitatorilor pentru a incerca diverse automodele si aeromodele puse la dispozitie de catre firmele participante

– Workshopuri si Tutoriale automodelism si aeromodelism

– Concurs Electric Offroad 1/10 si Concurs Trial/Scale Offroad dedicat posesorilor de automodele

– Concurs Expozitie modelism static “Cupa Tomis – Centenarul Marii Unirii”, organizat de Asociatia de modelism Tomis

 

Expozanti care au confirmat pana acum :

  • Hpi Racing Romania
  • Speed RC
  • Machete.ro
  • Asociatia Modelism Tomis
  • FRMD si Palatul Copiilor Constanta
  • Diverse cluburi de pasionati


Smart Racing & Hobby Show este un eveniment dedicat copiilor si parintilor, prin intermediul caruia organizatorul si partenerii sai isi propun sa promoveze modelismul ca si sport, oferind astfel o alternativa tuturor, pentru petrecerea timpului liber in mod recreativ si educativ.

Pentru informatii, parteneriate,sponsorizari, participare eveniment:info @ hpi-racing.roHpi Venture FJ Cruiser ia primul loc la G6 Fix Enduro!

Suntem extrem de incantati si mandri sa vedem noul HPI VENTURE FJ ca deja castiga prima competitie majora!

Recon G6, liderul in evenimente de aventura si automodele scale RC, organizeaza evenimente foarte mari in locatii outdoor, folosind doar terenul natural, foarte departe de mochetele si traseele pregatite special indoor pentru “PRO” RC racing cu automodele scale. Indiferent ca e soare, ploua sau ninge, fiecare eveniment RECON G6 este unic si ofera participantilor si masinilor participante, o experienta de neuitat si posibilitatea de a testa si concura cu atelajele RC in scopul in care au fost proiectate.

Pentru multi dintre noi, competitiile RECON G6 sunt un mecca al intalnirilor scale, iar cei care participa, nu vin in mod special pentru victorie, deoarece toti cei care termina un traseu extrem RECON, sunt deja invingatori. Dar toate aceste lucruri se schimba cand participantii se inscriu la clasa The Fix Enduro

Evenimentele Fix Enduro sunt unice in programul Recon G6 deoarece sunt gandite pentru a fi duse la cel mai inalt nivel de complexitate si dificultate si dureaza mult mai mult. Pentru participanti si modelele lor scale, terminarea unui asemenea eveniment in primul rand si in al doilea rand, fara defectiuni majore, este un mare castig.

Pilotii si echipele se pot inscrie in clasa de 3, 6 sau 12 ore de rulare continua.

Reprezentand HPI Racing, a fost echipa R&D a lui Thad Garner, designerul principal din spatele Venture!

Concurand in clasa 1.9 tire division si 3 Hour Solo, Thad a fost capabil sa parcurga cele mai multe ture dintre toti competitorii, reusind o victorie incredibila.

 

Stai aproape, VENTURE FJ loveste in cateva zile si rafturile magazinelor de modelism din ROMANIA! Cel mai asteptat model scale din lume, disponibil si pentru pasionatii de noroi din Romania.Cupa Melcul – Editia 3 – Trail/Truck/Crawling/Offroad

Weekendul 21-22 Octombrie 2017 va gazdui a treia editie a Cupei Melcul, cupa dedicata pasionatilor de radiocomandate de trail, scale si crawling. Concursul tehnic, dedicat automodelelor 1/10 modificate special pentru teren accidentat si trecere printre obstacole, a ajuns deja la a 3-a editie si prinde contur si in Romania.

Echipa Hpi Racing Romania, se alatura acestui proiect ambitios din nou, oferind sponsorizare in premii, castigatorilor concursului. De asemenea vom participa cu o echipa numeroasa de 8 piloti cu modele proprii, gata pregatite sa atace noroiul.

Concursul in sine, va fi organizat SAMBATA, incepand cu orele 09:00 si va contine 3 probe, dupa cum urmeaza:

1. Traseu cu porti
2. Hill climb
3. Proba speciala surpriza

 

Detaliile complete din partea organizatorului Mihai Sulea, aici: https://www.facebook.com/events/269063536931429/Tur virtual 3D al magazinului Hpi Racing Shop 2.0

Multumita echipei de la Virtual3DTour.ro, am reusit sa efectuam un tur virtual al magazinului nostru, prin care toti pasionatii si prietenii nostri ne pot face o vizita de la distanta.

Puteti accesa acest tur virtual pe link-ul

HPI Racing Shop Romania Magazin Modelism

Va dorim plimbare placuta.