Black Sea Arena se deschide oficial

Va tinem la curent cu ultimele noutati din domeniul modelismului romanesc. Ne-am asumat aceasta responsabilitate acum 11 ani de la infiintare si ne continuam datoria.

Nou infiintata Asociatia de modelism Cumpana, in parteneriat cu Primaria Cumpana si Hpi Racing Romania, vor inaugura pe data de 1 iunie 2017, o noua pista de automodelism sportiv si recreere pentru automodele offroad la Cumpana, judetul Constanta, in incinta complexului de sport Elena Francu.

Un eveniment foarte important pentru miscarea modelistica din Constanta, unde va asteptam cu drag in numar cat mai mare. Pista va fi deschisa incepand cu orele 10 pentru orice pasionat si accesul este liber.

Modelistii din Constanta vor efectua demonstratii cu aeromodele (avioane,elicoptere si drone), iar Hpi Racing Romania va oferi demonstratii cu automodele.

Va asteptamHpi Racing Romania @ HDR editia #2 2k17

Echipa noastra, in parteneriat cu DJ Waren, a fost prezenta in weekendul 20-21 Mai 2017, la Hunedoara, pentru a sustine miscarea de tuning auto si motorsport din Romania. In  cadrul evenimentului HDR editia 2 2k17, am incantat publicul cu noile lansari in domeniul automodelismului si bineinteles cu muzica buna, datorita lui DJ Waren. Multumim pe aceasta cale tuturor participantilor, spectatorilor si celor care au venit special pentru a ne cunoaste si nu in ultimul rand echipei Masinile Hunedoarei si lui Ady KVL pentru invitatie.

Un eveniment reusit, multe masini frumoase si oameni primitori.

Photo credit: Alex CherciuRC Drift Challenge 22-23 Aprilie se anuleaza!

Dragi prieteni modelisti si parteneri, datorita conditiilor meteo precare care a impus abandonul mai multor participanti din tara, concursul RC DRIFT Challenge 2017 Editia 1 din cadrul Transilvania Tuning Show, nu mai poate fi organizat in conditii optime competitionale, ceea ce ne forteaza sa il transformam intr-o intalnire/gathering pentru pasionatii de RC DRIFT.
Vom fi insa prezenti la acest eveniment, in echipaj complet si vom amenaja o pista unde pasionatii de RC DRIFT vor putea sa se antreneze si sa organizeze un concurs neoficial, ad-hoc. De asemenea, vom avea un stand expozitional, unde vom prezenta ultimele noutati in domeniu si vom prezenta noul parteneriat cu echipa profesionala de drift Autonik Drift Team si vom dezvalui in exclusivitate, noua lor masina, pentru anul 2017.

#hpiracingromania #transilvaniatuningshowRC Drift Challenge 2017 @ Transilvania Tuning Show Editia 2 – Cluj Arena

Eveniment Cadru : Transilvania Tuning Show 2017 Editia 2

Organizator RC DRIFT : Hpi Racing Romania & Friends

DATA : 22 – 23 Aprilie 2017

Locatie : Cluj Arena – Stadionul Municipal Cluj-Napoca – Parking Subteran INDOOR

Varsta minima: 10 ani

Descriere eveniment cadru:

“Transilvania Tuning Show” este un eveniment Auto-Moto organizat in centrul Transilvaniei. Evenimentul are ca scop prezentarea ultimelor aparitii in materie Auto-Moto. Aici vor fi prezentate ultimele noutati in materie de Jante Auto, Suspensii, Vopsele si Interior. Pentru expozanti sunt concepute competitii dedicate fiecarei categorii in parte, precum: Best Car Of The Show, Best Paint, Best Wheels, Best Interior, Best Exterior, Best Engine, Best Static Fitment, Best OEM, Best Clean, Best Autohtone.

Ajunsi la a doua editie, organizatorii evenimentului, promit sa va incante simturile vizuale cu noi surprize, concursuri si evenimente speciale, pe tot parcursul weekendului.

Echipa Hpi Racing Romania, va invita sa petreceti un weekend deosebit, alaturi de noi si de modelele de RC DRIFT, pentru ca traditia competitiilor nationale de RC DRIFT continua. Am intrat in al 8lea an de cand organizam etape de RC Drift in Romania, concursuri si intalniri, dedicate pasionatilor de Drift in miniatura si de automodelism.

Anul 2017 semneaza un super parteneriat intre Hpi Racing Romania cu echipa profesionista de drift , AUTONIK DRIFT TEAM ROMANIA si pilotul profesionist ALEXANDRU PODAR.

In cadrul evenimentului Transilvania Tuning Show, echipa va dezvalui si prezenta in exclusivitate noua masina dedicata anului competitional 2017, un Nissan Sileighty  complet custom si cu o putere de aproximativ 680cai.

Pilotul Alexandru Podar, va prezenta masina si va fi prezent pe toata perioada acestui eveniment si ca si participant la concursul de RC DRIFT, fiind foarte pasionat de aceasta miscare.

Anul 2017 ii readuce in prim plan pe vechii nostri parteneri si sponsori, VARTA ROMANIA, OSRAM ROMANIA, REMINGTON. Le multumim anticipat pe aceasta cale, pentru parteneri

Evenimentul va fi impartit pe perioada a 2 zile:

Concursul de RC DRIFT consta in parcurgerea unui traseu complex de drift realizat in incinta parcarii subterane Stadionului CLUJ ARENA si se va desfasura pe 2 etape, antrenamente si calificari (Sambata) si finale (Duminica).In cadrul acestui concurs se va organiza si binecunoscuta proba Best Body & Light Sistem la care pe parcursul anilor au inceput sa se stranga din ce in ce mai multi participanti.

Dupa cum v-am obisnuit incepand cu 2012, pentru clasa RC DRIFT, sunt impuse cauciucuri obligatorii, care sunt dupa cum urmeaza :

HPI SUPER DRIFT TIRES (cod 4402) – in cazul desfasurarii concursului pe suprafete lucioase
HPI T DRIFT TIRES (cod 4406) – alegerea acestor cauciucuri a devenit permisa datorita cererii participantilor internationali

La modelele 2WD este posibila montarea cauciucurilor impuse, doar pe puntea cu tractiune, pe puntea fata, cauciucurile sunt libere la alegere.

Acestea vor fi disponible si inainte de concurs in cadrul standului de piese.

PROGRAM DETALIAT AL EVENIMENTULUI:

Sâmbata

¦10:00 – 11:00 Înscrieri, prezentare concurenti,verificari tehnice
¦11:00 – 14:00 Antrenamente RC Drift

¦16:00 – Prezentarea echipei Autonik Drift Team Romania si Alexandru Podar si a noii masini de competitii Nissan Sileghty – Monster Rocket

¦14:30 – 20:00 Calificari RC Drift

Duminica

¦10:00 – 11:00 Verificari tehnice,Antrenamente
¦11:30 – 16:30 Piramida RC Drift
¦17:30 – 18:00 Premierea participantilor

Program inscrieri: Sambata 22.04.2017: LA FATA LOCULUI

Taxele de concurs se vor achita in momentul prezentarii la concurs, conform listei de participare:

1. Concurs RC DRIFT – 50 RON
2. Concurs Body Contest – 25 RON
3. Concurs Best Garage – GRATUIT

Toate clasele de concurs vor fi premiate considerabil cu produse de modelism din partea Hpi Racing Romania si a partenerilor si sponsorilor VARTA, OSRAM, REMINGTON, MONSTER ENERGY.

In EXCLUSIVITATE pe parcursul zilelor de concurs atmosfera va fi intretinuta de binecunoscutul DJ WAREN (www.djwaren.ro), DJ DAN MEDESAN, care vor intretine un recital special de MIX-uri pentru a oferi participantilor un plus de adrenalina prin muzica electronica pe care o produc si mixeaza.

Alaturi de competitiile organizate, vom organiza o mini expozitie de modelism cu ultimele noutati din acest domeniu.

Atentie: VARSTA MINIMA INSCRIERE – 10 ANI! Nu sunt necesare abilitati de pilotaj profesionist, concursul este gandit si pentru imbunatatirea tehnicii de pilotaj pentru participanti.

Dupa cum v-am obisnuit, premiile acordate in cadrul concursurilor organizate de noi vor fi generoase, gratie sponsorilor si colaboratorilor nostri.
Daca doriti sa luati parte la acest eveniment in calitate de sponsor sau partener va rugam sa ne contactati !

Pentru inscrieri sau informatii, va rugam nu ezitati sa ne contactati:

Tel : 0744779504
E-mail : info @ hpi-racing.ro

Deja a fost confirmata participare numeroasa din toate colturile tarii, la acest concurs. Voi ce mai asteptati!

Sper ca este timp suficient pentru pregatiri si antrenamente din partea tuturor participantiilor, fiindca dupa cum ati vazut, nivelul a crescut FOARTE tare si creste in continuare. Cei care vor sta acasa cu speranta de a prinde alta si alta etapa vor ramane in urma cu siguranta.